23/04/19 – Cîme DIY Atelier Skincare

Wat mag je verwachten? Een echte CÎME verwen ervaring: we delen al onze tips & tricks over (natuurlijke) huidverzorging, we stellen op een leuke en interactieve manier alle CÎME producten voor, geven professioneel advies en laten je een volledige gelaats- en handverzorging uitvoeren. En dit alles met een hapje en drankje bij de hand. 

Wil je er graag bijzijn? Koop dan jouw ticket online via de CÎME webshop (klik hier). Of mail naar info@cime-skincare.com voor meer info.

p.s. : Let op! De plaatsjes zijn beperkt tot max.10 personen/workshop. Maar geen paniek, er vindt elke maand 1 workshop plaats!

Schrijf je in !

19/05/19 – SMEER. Natuurlijke haarverzorging

Suzan (SMEER) leert je tijdens deze workshop hoe je met natuurlijke ingrediënten zelf aan de slag kunt gaan om shampoo conditioner en een verzorgende haarspray te maken.

PRAKTISCH:
> wanneer? 19 mei, 14-17 uur
> prijs: 50 euro pp – In deze prijs zitten naast de uitleg alle ingrediënten, het materiaal, een hapje en drankje
> benodigdheden: een doosje om achteraf je shampoo-bar in op te bergen (grootte van een zeepdoosje)
> locatie: korte zoutstraat 13, 9300 Aalst

SMEER?
Suzan groeide op in de stad en had weinig interesse in de natuur. Maar toen ze op de cursus herborist botste, wist ze meteen dat dit iets voor haar was. Na twee jaren volgde ze aansluitend de opleiding kruidenverwerker waar kruidenkennis werd gebruikt om cosmetica en andere producten te maken.

Nadien volgde ze nog een korte cursus aromatherapie waarbij elke etherische olie onder de loep werd genomen.

Door al deze opleidingen te volgen, kreeg ze een heel andere kijk op hoe we ons lichaam behandelen, zowel vanbinnen als vanbuiten. En deze wilt ze graag met jullie delen.

Schrijf je in!

05/05/19 – Maak samen met je kind een bloemenkroon

Ben je voor jezelf of je dochter nog op zoek naar een origineel accessoire om je outfit voor een trouw-, lente- of communiefeest compleet te maken? Of wil je deze zomer eens een leuke mama/dochter fotoshoot doen? Dan mag een prachtige bloemenkroon zeker niet ontbreken!

Daarom organiseren wij een ouder-kind workshop waarin jij en je mini de basis leren maken voor een bloemenkroon. Deze vullen jullie dan volledig aan met bloemen in kleuren en geuren naar keuze. Naargelang de mogelijkheden van je kind maakt zij ook een volledige kroon of een kleiner bloemen-accessoire voor in het haar.

Deze workshop wordt gegeven door Elien van Confiture aux Myrtilles. Zij legt jullie van A tot Z uit hoe je zelf een bloemenkroon maakt met verse seizoensbloemen.

PRAKTISCH.
>De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar met mama (of tante, meter, grootmoeder, …)

>Datum en locatie:
zondag 5 mei vanaf 14 uur
Fonetik, korte zoutstraat 13, 9300 Aalst

>Prijs:
75 euro per koppel
Deze prijs omvat al het gebruikte materiaal en verse seizoensbloemen voor twee bloemenkronen, een hapje en een drankje

Schrijf je in!

09/05/19 – Cîme verwent jou en je mama voor moederdag

Binnenkort is het moederdag en dat leek mij meer dan een goeie reden om moeders en dochters even in de watten te leggen.

Daarom organiseert Fonetik samen met CÎME op donderdag 9 mei een after work verwenmoment voor moeders en dochters waarbij 8 duo’s gratis kunnen komen genieten van een mini-gelaatsverzorging met natuurlijke producten van CÎME. Vergezeld van een hapje en een drankje, uiteraard!

Praktisch?
>datum en locatie:
Donderdag 9 mei tussen 16 en 20 uur (30 minuten per duo)
Fonetik, korte zoutstraat 13, 9300 Aalst

>Inschrijven:
Zin in wat quality time met je allerliefste mama? Mail dan naar hello@fonetik.be om jezelf te schrijven. Geef een voorkeur van tijdstip door en naargelang de beschikbare tijdsslots reserveren we een plekje voor jullie. De plaatsjes zijn echter wel beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

 

Schrijf je in!

26/05/19 – Jacqueline & Compote. Maak je eigen juweel!

Annelies (Jacqueline & Compote) geeft je tijdens deze workshop een korte inleiding over kleuren en kleurencombinaties – hoe verhouden kleuren zich tegenover elkaar, welke kleuren gaan mooi samen? Daarna mag je zelf aan de slag gaan met hexagonevormen om een ketting en oorbellen te maken, in jouw eigen kleurencombinatie(s).

Resultaat: je eigen unieke en persoonlijk setje juwelen van Jacqueline en Compote.

PRAKTISCH:
>Kostprijs workshop: €65
Dit bedrag omvat het gebruikte materiaal, een hapje, een drankje, en je setje juwelen t.w.v. €71 (!)
>wanneer en waar?
Zondag 26/5 vanaf 14:00 uur, Korte Zoutstraat 13 – 9300 Aalst
>inschrijven?
Via de webshop van Jacqueline & Compote kan je jezelf inschrijven en afrekenen. Kan je dat niet via PayPal of Creditcard, stuur dan gerust een mailtje en we sturen je betaalgegevens door! Kom je niet alleen? Geen nood, dan kan je meer dan één persoon inschrijven!

Heb je nog vragen over deze workshop? Kom dan gerust langs in de winkel, of stuur een mailtje naar hello@fonetik.be

Schrijf je in!