SERAX

#belgiandesignlabel


De collectie van Serax telt niet minder dan 4000 interieurobjecten, gaande van origineel glaswerk over elegante serviezen tot sfeervolle objecten en eigentijds kleinmeubilair. Deze collectie weerspiegelt enkele key waarden van Serax: vernieuwend en toegankelijk design. Het bedrijf speelt met zijn eigenzinnige kijk op de huidige trends duidelijk in op de behoeftes van bloemisten en interieurzaken. Om vernieuwing en creativiteit te verzekeren werkt Serax samen met toonaangevende designers uit binnen- en buitenland.

Ontdek hieronder enkele collecties van Serax:

Piet Boon CandlesPJ Mares – Jansen+co – Studio Simple Grint – overige items

Piet boon candles

7am. 10am. 6pm. 11pm.

Different moments, different moods.


Piet Boon by Serax is het resultaat van het combineren van design en individualiteit, en bestaat uit vier geurkaarsen die geïnspireerd zijn op de verschillende momenten van de dag die plaatsvinden tussen ochtend en avond. De geuren variëren in karakter en intensiteit, waardoor ze perfect passen bij elke stemming.

7AM
Ochtendstond heeft goud in de mond. Word wakker met de geur van katoen en fris gewassen lakens. Een eenvoudige geur, want ‘easy does it’ op die tijd van de dag.

10am
Het midden van de ochtend. Het moment waarop je productiviteit begint te borrelen. Een unieke strakke maar aardse geur, die je loodst naar een sfeer buitenshuis.

6pm
De zon verlaagt zich naar de horizon en de lucht wordt donkerder. Een moment van opwinding en energie want je bent nog niet klaar met je dag, integendeel. Het gevoel van een overwinning gaat gepaard met een krachtige geur die je zelfvertrouwen viert. Go out and be bold.

11pm
De nacht. De periode tussen het ondergaan en opkomen van de zon. De duisternis die de lucht vult brengt een zeker mysterie met zich mee. Je schippert tussen momenten van innerlijke rust en verleiding. Een rijke, raadselachtige en mature geur die past bij je beslissingen op dat moment. You set the mood.

TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN

PJ Mares

Functionaliteit, cultuurgeschiedenis, design.


Het ontwerpersduo achter PJ MARES brengt een eigen collectie tot leven voor onderscheidende, tijdloze designs en interieurs. De ontwerpen zijn geïnspireerd door natuurlijke en warme materialen zoals hout, staal, marmer en leder. Met hun creaties probeert PJ MARES een nieuwe synthese te vinden tussen functionaliteit, cultuurgeschiedenis en design. Met eenvoud, visie, gevoel voor materialen en composities. Dit alles vertaalt zich in het feit dat alles ontworpen is om te gebruiken en niet louter voor de sier. Alle creaties van PJ MARES worden alleen maar mooier na verloop van tijd. Deze ‘design om te gebruiken’-filosofie leidt tot tijdloze en iconische producten die toch steeds zeer eigentijds overkomen.

TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN

Jansen+Co

Pretty colours, fresh designs


Als Design Director is Anouk Jansen verantwoordelijk voor de producten van Jansen+co, van het ontwerp en de ontwikkeling tot de uiteindelijke look en content van de volledige collectie. Ze haalt haar inspiratie uit het dagdagelijkse leven. “Voor mij zijn ook de kleine dingen in het leven belangrijk. Thuisbereide maaltijden, versgezette koffie, ‘s avonds aan tafel de tijd nemen met familie en vrienden, kunst bekijken, de geur opsnuiven van verse groenten of bloemen, … Ik kan kleuren zien en proeven in alles! Het maakt me gelukkig en stelt me in staat om producten te ontwerpen.”

TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN

Grint

Evenwicht in materialen, grafiek & passie voor ambacht


Michiel Goethals en Mattias Van Mieghem, het designersduo achter GRiNT ontwerpen unieke stukken die een belangrijke rol spelen in elk interieur. De objecten bepalen de sfeer in een ruimte of omgeving, zonder te overheersen. Dit geldt ook voor de originele plateaus die ze ontworpen hebben voor Serax. Deze zijn het resultaat van de eeuwige zoektocht naar evenwicht tussen grafiek en materialen en de passie voor ambacht.

TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN

Studio Simple

Mooi design van eigen bodem


Het designersduo Ann Vereecken en Jeroen Worst van Studio Simple houden van eenvoud en dat vinden we ook terug in hun collectie objecten die zij voor Serax creëerden. Rode draad in deze ontwerpen zijn het simplistische design en de keuze van de materialen. 

TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN

Overige items

Antonio Sciortino, Anita Legrelle, Clodette, Serax Potteries,…


TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN