HOUSERACCOON

#nature
#concrete
#handmade

#belgianlabel


 

Coming home to nature.

House Raccoon is een gelukkig stel uit Belgïe dat dol is op het ontwerpen en ontwikkelen van doordachte interieurproducten. Wanneer ze niet aan het ontwerpen zijn, vind je ze vooral buitenshuis.

House Raccoon staat voor de behoefte om voortdurend in verbinding te zijn met de natuur (=raccoon) vanuit je eigen huis (=house). Die natuurlijke wereld vind je terug in de objecten, handgemaakt in ruwe materialen en geometrische vormen. Gemaakt om de natuur in huis te halen. Bovendien wordt per verkocht product van Houseraccoon een boom geplant.

Beton is tegenwoordig heel populair als flexibel materiaal in het interieur. Maar waar de meeste merken of DIY’ers stoppen bij het mengen van wat water, cement en zand of gewoon hun order in China bestellen en niet weten welke kwaliteit ze krijgen toegestuurd, gaan zij een hele stap verder. Sinds mei verdiepten ze zich in de chemie/fysica achter beton en hebben ze talloze onderzoekspapers doorspit en met ingenieurs gesproken. Ze zijn ondertussen helemaal bezeten om onze beton met elke iteratie performanter te maken.

Het resultaat is dat elk object dat je van House Raccoon koopt beter zal zijn dan hetgeen je ervoor in huis haalde. Voorlopig resulteert dat in planters waar je zonder probleem je plant in water kan geven, theelichtjes die geen barst geven om warmte en objecten die je zelfs op de noordpool zou kunnen gebruiken.

TERUG NAAR ALLE PRODUCTEN