De voorbije achttien maanden waren de meest liefdevolle en pittigste ooit. Mama worden van Oscar, balans houden tussen winkel-privé-zelfzorg én wennen aan een nieuw levensritme: vermoeiend! Heel eerlijk had ik gewild dat dit boek er geweest was toen ik aan dit avontuur begon. Om me gerust te stellen dat alles maar een fase was en dat ik niet aan mezelf moest twijfelen. Alles komt altijd goed.

Op vrijdag 22 november komt schrijfster Rien De Mey haar praktische lifestylegids voor mama’s – gevuld met tips en eerlijke, herkenbare/grappige verhalen van andere mama’s – voorstellen in de winkel.

Hoe kwam het boek tot stand? Welke struggles kruisten haar pad? Welke topics komen aan bod?
Kom het met een glaasje in de hand ontdekken tijdens haar voorstelling op vrijdagavond 22 november. Een perfect excuus om je weekend in te zetten met wat me-time tijdens een gezellig onderonsje met andere mama’s!

Ieder exemplaar wordt voorzien van een persoonlijke boodschap, of je’m voor jezelf houdt of onder de kerstboom legt voor een andere mommy(-to be).

De voorstelling is volledig gratis, maar we stellen het wel op prijs dat je je aanwezigheid meedeelt  via hello@fonetik.be
Op die manier kunnen we uitrekenen hoeveel glaasjes we moeten voorzien 😉

Praktisch: de winkel blijft langer open, je bent dus welkom vanaf 18 uur. Om 19.30 gaan we van start met de voorstelling van Rien. Alles vindt dus plaats op ons gewoonlijk adres – korte Zoutstraat 13, 9300 Aalst. Zie ik je dan?

Liefs, Melanie

Over het boek

“Het is een fase geeft een antwoord op de kleine en grote vragen die elke vrouw zich stelt tijdens het eerste jaar na de geboorte van haar baby. Want eerlijk, dat eerste jaar met die heerlijk snoezige mini in huis, maar ook met een nieuwe rol, kleerkastcrisissen, hormonen en een flink stel wallen? Best een heftige fase. Spoiler alert: uiteindelijk komt het allemaal wel weer goed. Want een fase, die gaat voorbij. In de tussentijd voorziet deze lifestylegids je van praktische handvatten om de babyfase net dat tikje gemakkelijker te maken, om voor jezelf te zorgen en te landen in je nieuwe lichaam en leven.

Met slimme, no-nonsense info en adviezen van o.a. gynaecoloog, vroedvrouw, psycholoog, kapper, voedingsdeskundige, slaapexpert, stylist, opruimcoach, huidarts, bekkenbodemtherapeut, seksuoloog, lichaamsbeeldexpert, visagist… “