JOEPIE! 
Op vijf december kan je zelf aan de slag gaan tijdens een workshop van House Raccoon.

Nathan en Anneleen van House Raccoon zullen je leren hoe je je eigen paar terrazzo coasters maakt. Je maakt je eigen terrazzo stukjes, mixt alle materialen en kleuren naar eigen smaak en giet ze in de unieke mallen die ze speciaal voor de workshops hebben gemaakt zodat ze extra uniek zijn! Je gaat dus naar huis met coasters die helemaal op jouw eigen smaak zijn afgestemd én one of a kind! Tijdens de workshop kan je Nathan en Anneleen ook al je vragen stellen en uiteraard zullen er ook een hapje en drankjes voorzien worden. Het is toegestaan om te morsen en te rotzooien dus zelfs de meest onhandige mensen kunnen zonder zorgen kunnen deelnemen!

Tot slot, voor elke workshop deelnemer zal ook 1 boom geplant worden.

PRAKTISCH
> Prijs: € 69 per persoon
> Donderdag 05/12/2019
> Van 19h00 tot 22h00
> Locatie: Fonetik | Korte Zoutstraat 13, 9300 Aalst

Plaatsjes zijn beperkt!

Inschrijven kan hier.
Tot dan? 

Veel liefs, 
Melanie