SUMMER’S HERE

Ein-de-lijk! Het zonnetje schijnt, iedereen lijkt gelukkig, school’s out en de zomervakantie is in zicht! Ga je op vakantie of blijf je lekker thuis? Waar je ook bent, vergeet geen zorg te dragen voor je huid!

Deze vijf producten van Cîme gebruik ik het liefst om mijn huid summerproof te maken!

01. daisy delight

Hydrateer! Net zoals het belangrijk is om voldoende water te drinken op warme dagen als deze is het evenzeer belangrijk om een vochtinbrengende dagcrème te gebruiken. Ik heb een normaal tot gemengd huidtype dat het best past bij de daisy delight omdat het mijn huid niet ‘overvoedt’. Heb je een ander huidtype? Dan heb je mogelijks een andere dagcrème van Cîme nodig (Under my skin of Belle d’amour)

Leuk weetje: Cîme voegt (uiteraard!) geen chemische SPF zonnefilter toe aan haar producten, maar de ingrediënten bevatten een natuurlijke zonnefilter.

02. rosée de roses

Wanneer ik nood heb aan wat verfrissing doorheen de dag verstuif ik wat rosée de roses in het gezicht. Dat zorgt voor instant verkoeling! Deze past gemakkelijk in een handtas en kan dus overal gemakkelijk mee naartoe. De 3-in-1 micellaire lotion verfrist niet enkel maar reinigt en brengt de huid terug in balans na een warme (zweterige) dag.

Tip: Wanneer ik mijn huid dieper reinig met de recette de pureté gebruik ik de rosée om mijn reiniging af te werken. Op die manier heb ik een goeie basis voor het aanbrengen van mijn dagcrème.

03. magnificent mandarine

Om mijn beentjes klaar te stomen voor de zomer scrub ik af en toe. Dat is nodig om de dode huidcellen te verwijderen. De magnificent mandarine does the job: zijdezachte en gladde huid verzekerd! Ik gebruik hem ook af en toe als badzout. De combinatie van het roze zout en de essentiële olieën zorgen voor een instant wellnessgevoel. 

Tip: gebruik’m in combinatie met de droge olie van Cîme. Daardoor plakt de scrub beter aan je huid tijdens het scrubben, krijgt je huid extra voeding en bekom je een nog zachter resultaat!

04. l’huile by cîme

Producten die multifunctioneel zijn, daar hou ik van. De  droge olie van Cîme voedt zowel huid, nagels als haar! Door de lichte vloeibare textuur smeert de olie gemakkelijk en trekt ze rap in. Bij mij is dat vaak: douchen, insmeren, tanden poetsen aankleden en klaar! Zonder dat ik me zorgen moet maken over vette vlekken op mijn mooi zomerjurkje. Wordt je haar wat droger door de zon of door zwembad- of zeewater? Verstuif’m alvorens je haar te wassen op de lengtes als haarmaskertje.

Tip: Zwanger? Gebruik deze op je buik. De extra voeding vermindert kans op striemen. Heb je kinderen? Verstuif hem in hun badje als badolie of smeer hen er achteraf ook mee in!
Weetje: door het toegevoegde wortelextract krijgt je huid een gezonde, natuurlijke gloed! Stralen maar!

05. Himalaya 29°N-81°E

Deze universele balsem is dé musthave in je reistas of huisapotheek. Last van insectenbeten,  zere voeten na een daguitstapje of verbrande huid door de zon? De balsem zorgt voor verlichting, herstelt en voedt de huid dankzij essentiële olieën en chiurriboter.

Tip: De balsem is kids-friendly!

Heb je nog vragen over de producten van Cîme of het gebruik ervan? Kom dan gerust langs in de winkel, of mail naar hello@fonetik.be ! Ik help je graag verder.

Veel liefs, 
Melanie