Dit is Klaartje. 

In 2017 richtte ze kiiv op: een eigen ontwerpstudio gespecialiseerd in product-, grafisch- en textielontwerp. Haar ontwerpen zijn het resultaat tussen een cross-over van kunst en design. Daarbij is de interactie tussen functionaliteit, fantasie en het materiaal voor haar van groot belang.

Haar jongste collectie FORMULA is er eentje geïnspireerd op formule-1 wedstrijden. Ze bestaat uit vijf tapijten waarin de felle kleuren en grafische patronen subtiel verwijzen naar racecircuits, bandensporen, pitlijnen en zelfs een tribune van de Autodroom Hermanos Rodrígue.

Deze collectie geeft elke ruimte instant pit. De tapijten kunnen door het hele huis een plek veroveren en verspreiden ieder op hun eigen manier energie, speelsheid en optimisme.

Pluspunt: Klaartje gaat steeds op zoek naar producenten van eigen bodem en streeft naar een ‘zero waste’ policy in haar studio. Zo wordt er enkel geproduceerd wat er nodig is! Elk tapijt wordt dus gemaakt on demand! Samples en producten met fouten in worden verwerkt in educatief materiaal voor of geschonken aan kleuterklassen.