Toen ik onlangs met een vriendinnetje in Rotterdam liep werd ik verliefd op Hektik.cc, een merk dat met veel liefde en aandacht in Rotterdamse sociale werkplaatsen de leukste babyspullen maakt met de hand. Friendship matters, dat is hun uitgangspunt. Daarom maken ze ‘vriendjes’ voor de allerkleinsten om hen kennis te laten maken met vriendschap in de eerste maanden van hun leven. Ondanks het bijten, sabbelen, kwijlen, over de grond slepen: onvoorwaardelijke vriendschap voor altijd! Because friends are there for you, no matter what <3

Ik heb nu eenmaal sinds de geboorte van Oscar een zwak voor mooie en leuke babyartikelen (samen met de usual zwaktes voor mooie spullen) en dacht – écht iets voor hier.

Maak dus kennis met mijn nieuwe vriendjes: Lucky de tijger, Brom de beer en Flap het konijn! Ze dragen allemaal het oekotexlabel en bestaan hoofdzakelijk uit katoen. Oekowatte? Oekodatte!
Kort samengevat is het een keurmerk dat garandeert dat het gebruikte textiel geen schadelijke stoffen bevat. Oef!

Veel liefs, 
Melanie