Vanochtend las ik dat de resultaten van het CurieuzeNeuzen-onderzoek uitwezen dat de luchtkwaliteit in Aalst minder goed is dan in Gent of Antwerpen. Dat is effe slikken. Of kuchen, beter gezegd?  

Ik ben niet echt het geitewollensokken-type, integendeel. Ik betrap mezelf vaak op mijn materialistisch kantje en ik ben lang nog niet op alle mogelijke manieren bezig met milieubewuste gewoontes. Dat neemt echter niet weg dat ik begaan ben met de toekomst – meer bepaald die van de omgeving waarin we leven, de omgeving waarin ik ons zoontje wil grootbrengen. En dan denk ik: alle kleine beetjes helpen. Thuis gaat dat al wat makkelijker dan in de winkel, maar ik doe mijn best. Promise! 

Daarom vind ik Dopper een geweldig merk. Door een kleine handeling die eigenlijk niet veel energie vergt draag je een steentje bij. 

Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

Dopper is niets minder maar zóveel meer dan een duurzame waterfles.

DUURZAME FLES

De Dopper is vijf jaar geleden geboren uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen. Deze drinkfles wordt duurzaam geproduceerd in Emmen, NL, (Original) en China (Steel en Insulated). De Dopper fles is gemaakt van PP en de witte cup van ABS. Zij hebben deze materialen speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn en vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Dat maakt de Dopper helemaal bpa vrij.

DESIGN WATERFLES

De Dopper is niet alleen een duurzaam product, onze fles is ook nog eens Dutch Design. Duurzaam design dat ook praktisch is. Dankzij de lichte materialen en inhoud van 450ml, past de Dopper Original makkelijk in je rugtas, sportbag en handtas, zo heb je altijd water on the go.