De nieuwste collectie van Cosyknits is er eentje ontworpen Charlotte Vandenborre. Zij ontwierp destijds de eerste collectie van het merk en komt nu op de proppen met ‘Layer’.

Tijdens een van haar reizen raakte ze geïnspireerd door het veelzijdige Marokkaanse landschap. In deze aparte zomercollectie verkent ze de onmetelijke diepten van de aarde en gaat ze terug in de tijd, laag voor laag. Vanaf de allereerste menselijke opgravingen van goud en mineralen (GOLDDIGGER) tot de warme geologische periode waarin de eerste vogels hun vleugels in de lucht (JURA) uitspreidden naar het tijdperk waarin het meercellige leven op het land begon te verschijnen in de vorm van kleine planten (SILUUR).

Het resultaat is een lijn van drie dubbele gebreide dekens (golddigger, jura en siluur) van 100% Italiaanse merinowol met kleurrijke ontwerpen in zacht roze, koningsblauw, roestbruin en steenrood. Breng de zomer tot leven met deze luxueuze luxueuze dekens in elegante kleuren!

Veel liefs,
Melanie