Via instagram ontdekte ik een tijdje geleden Vitski design, een jong Belgisch designlabel uit Vilvoorde. Ze creëren tijdloos meubilair met een link naar ruwe materialen.

Ik ontmoette Jurgen en Freekje van Vitski op het Wander event in Sint-Niklaas en later op het Belgian Art and Design fair in Gent. Belgische makelij heeft altijd een zwak plekje in mijn hart, en ik vroeg hen meteen of ze een samenwerking zagen zitten. So that happened!

Binnen hun huidige collectie heb je een aantal minimalistische ontwerpen, gaande van tv-meubilair en dressoirs tot nachtkastjes, legplanken en tafels. 

Eén van de leukste dingen aan Vitski is dat alles ‘made-to-order’ wordt gemaakt vertrekkende van een aantal basismodellen. Je kan dus zelf kleuren en opstellingen kiezen, zodat het perfect in jouw interieur past! Staan de ideale afmetingen voor jouw meubelstuk niet tussen de basismodellen? Geen probleem! We overleggen dan samen met Jurgen van Vitski hoe jij jouw meubel ziet en maken een offerte op maat! 

Kom voor meer info gerust langs in de winkel! 

Veel liefs, 
Melanie