Allerliefste klanten! 

Sommigen onder jullie weten het al: de nieuwe winkel was niet de enige uitbreiding bij Fonetik. Mijn man en ik verwachten in juni namelijk ons eerste kindje, hoera! Feest!

Dit brengt de komende maanden een aantal veranderingen met zich mee. Via deze weg wil ik jullie daar graag van op de hoogte stellen. 

De winkel zal vanaf maart niet enkel op zondag-maandag gesloten zijn, maar ook op dinsdag. Op deze manier wil ik erover waken dat mijn dienstverlening en service optimaal blijft. Daar hecht ik immers veel belang aan 🙂 

Gedurende juli en augustus geeft ik de winkel in handen van Johanna. You’ll meet her soon! De winkel is gesloten tijdens de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Verder blijven de openingsuren ongewijzigd.

Wat betreft de maand juni maak ik nog geen voorspellingen. Ik raad jullie aan om de website/social media in de gaten te houden

Heb je nog vragen? Wil je extra informatie? Mag ik je dan vragen om tijdens de maanden juni-juli-augustus bij voorkeur via mail contact op te nemen? hello@fonetik.be

Het zou kunnen dat jullie dan iets langer moeten wachten op een antwoord, ik doe mijn best!

Heel veel liefs! 
Melanie (+mini!)

PRAKTISCH – IN HET KORT 

OPENINGSUREN VANAF MAART
> woe-zat 11:00 – 18:00

OPENINGSUREN JUNI
> woe – zat 11:00 – 18:00 
until further notice 😉 

OPENINGSUREN JULI-AUGUSTUS
> woe – zat 11:00 – 18:00
> gesloten van 21 juli t/m 7 augustus