Gisteren waren we te gast op het hoofdkantoor van FEST Amsterdam voor de voorstelling van de FEST collectie en een kennismaking met het team. 

Naast een korte voorstelling en een gezellige babbel kon ik mijn ogen zeker de kost geven, want het hoofdkantoor is zo goed als één grote showroom. Stiekem dacht ik heel de tijd: ik verhuis naar hier, het is hier zooo mooi!

Mijn favourites?

De Ace bank en de Monday-famillie! De Ace is de laatste nieuwe toevoeging in de collectie sofa’s, en heeft tegelijk een retro en strakke uitstraling. Hij zit ongelooflijk lekker en is te verkrijgen in zowel stof als leder.
Wist je trouwens dat de zetelstoffen een update kregen? Er zijn een heel aantal nieuwe kleuren bij. Denk zachtroze, eucalytus, wijnrood,… Kom ze ontdekken in de winkel!

De Monday famillie bestaat uit eetkamerstoelen, met of zonder armleuning, de fauteuil met voetenbankje en de bench. Spoiler alert: eind 2018 zou er misschien ook een sofa van op de markt komen, en misschien zelfs een barkrukje! Loving that thought!
Ik ben zelf erg verliefd geworden op de combinatie eetkamerstoelen-bank rond de eetkamertafel. Wat denk jij? 

In de nabije of verre toekomst plannen om naar Amsterdam te trekken? Ga dan zeker eens langs in de FEST flagship store! 

Van Woustraat 111
1074 AH Amsterdam

Veel liefs,
Melanie