Vanaf maart 2018 mag je je iedere maand aan een workshop van Cîme verwachten bij ons in de winkel. We gaan van start op 6 maart 2018, en inschrijven kan hierBlijf op de hoogte van toekomstige workshops via Facebook!

Wat kan je verwachten tijdens zo’n workshop? Een gezellige get-together met een hapje en een drankje, een professionele uitleg over alle Cîme-producten en advies op maat. Bovendien krijg je dan ook 5 euro korting bij aankoop van twee producten.

Ken je de producten van Cîme al, maar wil je graag vrienden en familie laten kennis maken met de producten? Doe hen dan een workshop-box cadeau! Deze zijn verkrijgbaar in de winkel en bij Cîme online.

Professioneel advies geven op maat, kan alleen met de juiste mensen in je team. Cîme stelde een aantal ambassadrices aan voor hun product die de workshops komen geven. Griet de ambassadrice voor onze regio en zal de workshops geven bij Fonetik. Want to get to know the face behind the workshop? Lees hieronder meer!

MEET GRIET VAN HET CÎME-TEAM

Hoe zou je jezelf op een datingsite omschrijven?

Een omschrijving van jezelf geven is nooit gemakkelijk en dan zeker niet als het nog eens kort moet zijn ook. Maar ik denk dat ik mezelf wel als een durver, een optimist en een goedlachse vrouw mag omschrijven die zeer ongeduldig kan zijn.

Een durver kan ik eigenlijk op een zeer recente gebeurtenis toepassen. Ik ben namelijk nog maar pas gestart als zelfstandige in bijberoep in make-up & als CÎME ambassadrice sinds begin oktober. Velen verklaarden mij gek om dit te combineren met mijn huidige job en mijn gezin bestaande uit Charlotte – een peuter van 2 -, Alice,- 7 maand oud – en uiteraard mijn geweldige man, Kim. Maar toch heb ik het gedurfd om deze sprong te wagen en ben enorm gelukkig met mijn huidige situatie. Ik sta optimistisch in het leven maar blijf wel met beide voeten op de grond. Natuurlijk krijg ook ik te maken met tegenslagen maar ik probeer deze op mijn manier te verwerken door vooruit te gaan in het leven en niet blijvend achterom te kijken. Door onder meer dingen te aanvaarden die je niet kan veranderen. Bij de eigenschap goedlachs hoeft er geen uitgebreide commentaar bij denk ik, dat sluit naadloos aan bij mijn optimisme. En ongeduldig, jah, als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het ook meteen uitvoeren of uitgevoerd zien. Niet twijfelen of afwegen, ik wil dan meteen in actie schieten maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk.

Leeftijd? – Huidtype?

31 – gevoelige huid

Je bent een liefhebber van biologische producten, hoe is deze bewustwording gekomen?

Er is niet echt een bepaalde aanleiding geweest om fan te worden van biologische producten. Die bewustwording is stilletjes aan gegroeid door meer en meer stil te staan bij wat we eten, drinken en smeren.

Hoe heb je CÎME leren kennen?

Mijn allerbeste vriendin vond dat het na 3 maanden na de bevalling van Charlotte tijd was voor een eerste uitstapje samen, zonder baby en ja, dat was een workshop volgen van CÎME. Ik was meteen verkocht aan het volledige pakket. De filosofie die achter het merk zit, de verpakkingen en illustraties, de geuren, de soorten producten, kortom het volledige plaatje.

Welk is je favoriete CÎME product en waarom?

Ook niet de gemakkelijkste vraag maar als ik dan écht moet kiezen is dit de droge olie l’Huile by CÎME omwille van zijn multifunctionaliteit. Ik gebruik hem vooral om rechtstreeks aan te brengen op mijn lichaam na de douche. Het voordeel van deze olie is dat deze meteen intrekt en je dus ’s morgens geen tijd verliest. Daarnaast gebruik ik hem ook als haarmasker en met de winter in het verschiet, durf ik hem al eens toe te voegen aan mijn dagcrème om mijn huid extra te voeden.

Wat is je ultieme beauty tip?

Aangezien ik beroepsmatig ook bezig ben met make-up hou ik me eraan om elke dag ’s ochtends en ’s avonds mijn huid uitgebreid te reinigen. Het zou voor iedereen routine moeten worden om dit dagelijks uit te voeren. Deze routine heb ik te danken aan mijn moeke. Als klein meisje stond ik naast haar in de badkamer en zag ik dat zij deze routine ook dagelijks uitvoerde. Ik heb deze dus probleemloos overgenomen.

Welke zijn de nieuwe trends die jij ziet opkomen?

De natuurlijke make-up look die zorgt voor een stralende, frisse look. Ook ik ben hier heel hard fan van en ga dagelijks zo de deur uit. Een lichte covering, wat blush die je ook op de oogleden aanbrengt, wat mascara en klaar!

Hoe ziet jouw dagelijks beauty ritueel eruit?

Zoals ik al vertelde reinig ik zowel ’s morgens als ’s avonds mijn huid met de Recette de Pureté, gevolgd door de Rosée de Roses. In de winter gebruik ik het serum Kissed by a Rose omdat mijn huid dan wel wat extra voeding kan gebruiken in combinatie met de Belle d’amour. In de zomer gebruik ik ’s morgens de Daisy Delight en ’s avonds de Belle d’amour. Na de douche wrijf ik mij altijd in met de droge olie, in het weekend als er wat meer tijd is wordt er gescrubd met de Magnificent Mandarine en gesmeerd met de Green tea therapy.

Hoe probeer jij je badkamerkastje ecologischer/biologischer te maken?

De producten van CÎME zijn voorbestemd om ecologischer te worden. Zo kan je van Recette de Pureté ook een gezichtsscrub maken door wat kristalsuiker aan toe te voegen en vormen de dagcrèmes en nachtcrémes ook 1 potje. Rosée de Roses kan je gebruiken als katoenmasker dus op deze manier worden er automatisch al wat extra potjes geëlimineerd.

TIP!

Dit interview werd opgesteld door Cîme. Op hun blog lees je nog meer getuigenissen van Cîme ambassadrices, tips and tricks, en veel meer!