Ready, set, CHRISTMAS!

Het is bijna ‘the most wonderful time of the year’ en om dat in te zetten kan je tijdens het weekend van 8, 9 en 10 december komen genieten van het eerste kerstweekend in de Aalsterse binnenstad. 

Met als startschot vrijdagavond: ‘Aalst Twinkelt’. Meer dan 170 handelaars openen hun deuren voor een laatavondshopping en in de winkelwandelstraten word je ondergedompeld in de mystieke wereld van vuur en lichtacrobatie.

Ook Fonetik Twinkelt, een heel weekend lang samen met CÎME en By kloé

VRIJDAG 8 DECEMBER: avondshopping tot 22 uur!

>Cîme helpt je het ideale kerstcadeau uitzoeken. Ze verpakken je cadeautjes bovendien ter plekke in een mooie cadeaubox. 
Jij geeft een cadeau, en krijgt van ons een cadeau: 10% korting bij aankoop van twee Cîme-producten! Ondertussen kan je Sashi Dammekens – die alle illustraties op de CÎME verpakkingen ontwerpt – live aan het werk zien: zij zal de etalage beschilderen in kerst thema (van 19u30 tem 21u30). 

> Laat je persoonlijke kerst boodschap voor het CÎME team in Nepal achterlaten op een CÎME kerst kaart – CÎME zorgt ervoor dat jouw boodschap bij hun team in Nepal terecht komt. 

> Ook ByKloé helpt je het perfecte warme geschenk uitzoeken. Maak je keuze tussen alle handgemaakte knits en sla intussen met de ontwerpster een leuk praatje! Geniet daarbij van 10% korting! Zij is er niet alleen vrijdagavond, maar het hele weekend bij!

> Geniet van een warm of koud drankje en een hapje, on us! 

ZATERDAG 9 DECEMBER: open van 11-18u
ZONDAG 10 DECEMBER: open van 14-18u

>> Blijf op de hoogte via het Facebook event! <<

See you then darlings! 
Veel liefs! 
Melanie

[][/]