De titel verklapt het al: ik heb spannend nieuws!

Fonetik heeft sinds de opening anderhalf jaar geleden al wat achter de rug, met een tijdelijke en geslaagde verhuis naar AMOK gedurende de zomer. Ik zit al even terug op onze vaste stek in de Korte Zoutstraat. En je raadt het nooit, maar er zijn opnieuw verhuisplannen!

Naar waar verhuist de winkel dan? Nog geen twintig meter van onze huidige locatie 🙂 GEEN PANIEK DUS! Een ruimer pand met meer mogelijkheden, waar ik jullie nog beter zal kunnen ontvangen. En die extra ruimte vertaalt zich natuurlijk in een uitbreiding van het assortiment, met onder andere jonge merken die een plekje krijgen in de winkel. Ook zullen we vanaf februari de workshops van Cîme in de winkel laten doorgaan, hoe cool is dat?!

Wanneer gebeurt deze verhuis? Heel erg binnenkort. De opening van de nieuwe winkel is voorzien voor begin november. Op de hoogte blijven van onze verhuis? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief! 

Veel liefs, 
Melanie