Boy, does time fly! Na drie maanden in de Fonetik x Amok pop-up shop en bar is de tijd gekomen om terug te keren naar ons vertrouwd pand in de Korte Zoutstraat. Wanneer precies? Volgende week donderdag 3 augustus al! 

Je leest het goed, vandaag en morgen zijn de laatste dagen hier in Amok. Vanaf zondag zetten we alles op alles voor ‘the big move’.

Daarom is er morgen 10% korting op àlles wat hier staat. Leuk voor jullie, maar ook voor ons, want op die manier helpen jullie ons figuurlijk de verhuis wat ‘draaglijker’ te maken 😉 Bovendien zijn er enkele laatste stuks te verkrijgen aan ronde, leuke prijzen.

Merci Amok, voor de fijne samenwerking de voorbije drie maanden! Om op die samenwerking even terug te blikken vind je hieronder wat leuke kiekjes van de laatste drie maanden. Ook bedankt aan Tinne Cooks, Bogaert, Pastoor en Cîme voor de leuke evenementjes die we samen op poten hebben gezet. Op naar de volgende avonturen!