Een tijdje geleden ging ik inspiratie opsnuiven op De Invasie van Antwerpen.

Voor wie het niet kent, De Invasie is een platform dat opkomend talent promoot. Dat doen ze door evenementen en tentoonstellingen te organiseren. Ook hebben ze on- en offline communicatie en networking clubs. Ze geloven erg in het concept van verenigde krachten.

Daar ontmoette ik onder andere Femke, van Nord Interior Design. Ze maakt onwaarschijnlijk schone meubelstukken. Denk aan eenvoudige lijnen, zachte blauwgroene toetsen en de combinatie van staal en berken multiplex. Ik was op slag verliefd, en meteen vastberaden om een samenwerking te starten.

Er staat nu een paar maanden verder dan ook een mooi exemplaar in de winkel: De Hang on Bench, een multifunctioneel bankje geschikt voor alle ruimtes in huis. Ik ben meteen ook de allereerste verdeler ben van Nord Interior (worldwide dan nog wel!) *trots*

De Hang On Desk staat nog niet bij ons te blinken, maar is net als de bench wel verkrijgbaar op bestelling.
Alles wordt handgemaakt in Rotterdam (major pluspunt!), waardoor je wel rekening moet houden met een levertermijn van ongeveer 6-8 weken.

Veel liefs, 
Melanie

foto credits: Floris Vink en Femke De Witte