Er liggen in de winkel heel leuke ‘plateaukes’ in verschillende prints, kleuren en tekeningen.

Deze zijn van Trayble, een jong merk dat hun leuke en eigenzinnige dienbladen laat ontwerpen door illustrators en kunstenaars. Daarbij staan de duurzame productie en multifunctionaliteit centraal. Bovendien worden alle dienbladen gemaakt in Aalst!

Ze bestaan in verschillende ontwerpen en formaten, telkens voorzien van een handig haakje dat je dienblad transformeert in een kunstwerkje dat aan de muur kan hangen. Sommige ontwerpen kan je zelfs gebruiken als bijzettafel, waarbij je dienblad ook als tafelblad fungeert. Je zou voor minder een exemplaar in huis willen halen!

trayble fonetik

Good to know: de dienbladen bestaan 90% uit ecologische hars van suikerriet en papier van FSC-hout. Yay for Mother Nature dus!

trayble fonetik

trayble fonetik

Ik ging eens langs in het bedrijf waar onze Trayble-s worden gemaakt, en was enorm onder de indruk door het productieproces.

trayble fonetik

trayble fonetik

 trayble fonetik

IMG_3891

trayble fonetik

trayble fonetik

trayble fonetik

trayble fonetik

Veel liefs,
Melanie